Vi løser de viktigste kommunikasjons­utfordringene til kundene våre

Slik er det å være kunde hos oss

Publicis MSL er et ukomplisert byrå som det skal være enkelt å forholde seg til. Vår visjon er å skape konkurransefortrinn gjennom deltakelse i den offentlige samtalen, enten samtalen foregår på Stortinget eller ved et cafébord.

Vi hjelper deg å navigere i en verden som er i rask endring, og der kommunikasjon spiller en stadig viktigere rolle for å bli sett, hørt og forstått.

Vi tilbyr både rådgivning og operativ hjelp innen alle aspekter av kommunikasjonsfaget. Hos oss finner du rådgivere som er ærlige, som utfordrer og som kan hjelpe deg å finne og gjennomføre løsninger du kanskje ikke ville klart å finne selv.  

Publicis MSL er opptatt av å være etterrettelig i alt vårt arbeid internt og eksternt. Publicis MSL og våre ansatte har forpliktet seg til å følge de etiske retningslinjene i Abelias rådgiverplakat.

Ta kontakt med oss dersom du er nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg og din virksomhet å lykkes med kommunikasjon.

Menneskene

Hos oss finner du høy faglig integritet. Våre rådgivere har variert bakgrunn fra politikk, samfunnsliv, markedsføring og næringsliv. Vi setter sammen et skreddersydd team for å speile våre kunders viktigste behov og utfordringer.

Ønsker du å bli en del av Publicis MSL?

Laster opp
fileuploaded.jpg
Opplastning feilet. Filen kan ikke være mer enn 10mb.
Takk! Din søknad er mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Kontakt oss

Apotekergata 12
0180 Oslo, Norway
Telefon: +47 932 54 752
hei@mslgroup.com